Klubmodul henter siden
Junior & Senior hold
99
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Junior & Senior hold


Holdet består af udvalgte svømmere, rekrutteret fra div. hold i klubben, og enkelte ude fra der lever op til kravene for at træne på holdet. For at starte på konkurrenceholdet skal svømmeren godkendes af trænerne, hvilket evt. kan gøres på en prøvetræning. Der trænes sammenlagt 7½ timer ugentlig hertil opvarmning. Der svømmes mindst 3 gange om ugen og der er mulighed for at reducere svømmetiden torsdag aften. Dette aftales træner og forældre i mellem.

Fælles for holdene er, at der trænes hårdt og lægges fokus på god teknik og disciplin. For at holdet kan fungere bedst muligt er det også vigtigt, at svømmerne selv er aktive og har lyst til at svømme for at blive hurtigere.

I løbet af sæsonen vil der også være en trænings lejr hvor hele konkurrenceholdet er sammen i ca. 3-4 dage og træner 2 - 3 gange dagligt. Træningslejeren er med til at ryste holdet godt sammen, så sammenholdet og derved også lysten til at træne vil bestå.

Det stilles krav til forældrene, at man skal være villige til at kører svømmerne ud til stævner, og hjælpe som official. Derudover skal der fra forældrenes side stilles en holdleder der kan hjælpe ved de enkelte stævner med div. opgaver mht. planlægning af kørsel og frugt ordning osv. (der er dog intet krav om at det skal være samme person hver gang).

Uden forældrenes hjælp kan der ikke deltages i stævner.

KRAV: For at blive optaget på talent- og konkurrencehold kræver det, at man er en god allround svømmer og er stabil i sin træning. Man skal være villig til, at gøre en indsats, hver gang til træning. For at blive flyttet fra et alment svømmehold over til talent- eller konkurrencehold, skal ens træner og konkurrencetræneren blive enige om det.
Tilmelding uden accept fra Talent-/Konkurrencetrænerne vil blive afmeldt 

MÅL: Konkurrencetrænerne sætter et samlet mål for holdet, men hver enkelte svømmers mål er, at svømme nogle hurtigere tider til hvert stævne

Læs mere
Tilmelding til holdet må kun laves efter aftale med trænerne. Alle andre vil blive afmeldt
Startdato
24.08.2021
Slutdato
24.06.2022
Tid/Sted
Mandag 05:45-07:00 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter, Morgensvømning Tirsdag 19:15-21:15 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter Onsdag 05:45-07:00 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter, Morgensvømning Torsdag 20:00-21:30 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter Fredag 18:15-20:15 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter Søndag 14:45-16:45 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter
Pris
7000,00 kr.