GENERELLE KONTAKT OG FORRETNINGSFORBINDELSER FOR SOLRØD SVØMMEKLUB OG DENNES HJEMMESIDE

Generelle oplysninger om klubben:

Klubbens juridiske navn; SOLRØD SVØMMEKLUB
Adresse: Tingryds Allé 27
  2680 Solrød Strand
Selskabsform Forening
CVR-nummer: 82 35 71 14

E-mail: solklub@solklub.dk
Web-adresse:  www.solklub.klub-modul.dk
Telefon    42 42 92 81

KONTAKT TIL KLUBBEN

Svømmeklubbens telefontid tirsdag 19.30-20.30
Svømmeklubbens bestyrelse kan mod forudgående aftale, træffes i idrætscenteret tirsdag aften.
Ved akut behov for hjælp, skriv venligst til os pr. mail
Har man behov for at give træneren en besked, skriv venligst på vores mail
Det er ikke muligt at kontakte trænerne under undervisningen
Alle henvendelser bliver taget alvorligt og svares hurtigst muligt.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos SOLRØD SVØMMEKLUB samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos SOLRØD SVØMMEKLUB har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos SOLRØD SVØMMEKLUB, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

FORBEHOLD

SOLRØD SVØMMEKLUB tager forbehold for tryk- og prisfejl.

SOLRØD SVØMMEKLUB er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

SOLRØD SVØMMEKLUB og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.solklub.klub-modul.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at www.solklub.klub-modul.dk og de herpå tilgængelig gjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

SOLRØD SVØMMEKLUB og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af SOLRØD SVØMMEKLUB ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for SOLRØD SVØMMEKLUB. SOLRØD SVØMMEKLUB påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af SOLRØD SVØMMEKLUB ydelser på www.solklub.klub-modul.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

SOLRØD SVØMMEKLUB

Tingryds Allé 27
2680 Solrød Strand

Klik her for at se vores vedtægter

Klik her for at se det sidste referat fra generalforsamlingen

Klik her for at se formandsberetningen