Regler for hallen

Trænernes anvisninger skal følges af alle, der er i og omkring bassinet, således at sikkerheden og kvaliteten af undervisningen bliver optimal
Ikke badende medlemmer/besøgende/forældre må ikke opholde sig i svømmehallen under undervisningen, men skal opholde sig uden for svømmehallen f.eks. i foyerområdet.

Forældre med særaftale til at opholde sig i svømmehallen, skal være omklædt og badet på lige fod som en svømmer.
Forældre/voksne må hjælpe børn op til 7 år med omklædning og følges til og med baderummet
Hele bassinområdet er KUN barfodsområde (badesandaler)

Adgang i svømmehallen er i almindelighed 5 minutter før holdtiden
Svømmere til øvebassinet skal vente efter brusebadene i hallen ved den lille mur indenfor i hallen, til de bliver afhentet af en træner
Af hensyn til de mange der skal bruge omklædningsrummene, må disse ikke bruges som opholdsrum før og efter svømningen
Alle svømmere (børn, voksne og babyer) skal afvaskes med sæbe og vand inden svømmeundervisningen. Hertil benyttes svømmehallens brusefaciliteter (om igen efter toiletbesøg)

Såfremt badehætte ikke benyttes skal håret vaskes under bruseren inden svømmeundervisningen.
Baderummene er kønsopdelt, og skal respekteres fra barnets fyldte 7. år
Telefon og/eller kamera skal være væk/slukket i omklædningsrummene. Hvis der skal tages billeder af undervisningen, kan dette kun ske efter aftale med træneren.

Der må ikke løbes i svømmehallen
Man må hverken gå/løbe på land med svømmefødder på. Disse må kun benyttes i vandet
Der må ikke springes fra vippen eller ruche med svømmefødder på
Andre må ikke skubbes i vandet
Der må ikke springes på hoved andre steder end på det dybe vand.
Der bruges ikke vinger eller bælte i svømmeklubben
Der må ikke stås på de store plader i det lille bassin eller for tæt på en kant
Der må ikke skriges eller råbes i hallen eller i baderummene
Man må ikke gå med udendørssko i vådrummene