Letøvede II

Dette Letøvede II hold er et mindre hold, med svømmere som har behov for lidt ekstra eller har særlige behov. Derfor kan holdet kun tilmeldes efter aftale med klubben. Hvis man som svømmere er interesseret i dette hold, bedes man sende en mail til klubben.

Holdet er en forsættelse af letøvede I. Der lægges stor vægt på indlæring af svømmearterne samt hovedspring. Undervisningen foregår med et minimum af hjælpemidler, undtagen svømmefødder og plade. Det anbefales at bruge svømmebriller.

KRAV: Barnet skal – i det dybe bassin – kunne svømme mindst 50 m crawl og rygcrawl uden brug af hjælpemidler og mindst 25 m butterfly ben med og uden svømmefødder. Barnet skal kunne foretage hovedspring fra kanten, og have nogenlunde styr på vejrtrækning.

MÅL: Der arbejdes på alle 4 stilarter, herunder crawl, rygcrawl, sammensat butterfly samt begyndende teknik til brystsvømning. Det endelige mål med holdet er at barnet uden hjælpemidler kan svømme 100 m crawl og rygcrawl korrekt, herunder vejrtrækning, kan træde vande i 60 sek., slå kolbøtter i vandet, foretage hovedspring fra skammel og svømme korrekte butterfly ben. Endvidere skal der være kendskab til det grundlæggende teknik i brystsvømning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Letøvede II (speciel hold) | 120
Torsdag 17:15-17:45 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter
Instruktør: Trænernavn Kommer på senere /