Solrød svømmehal/Solrød kommune har taget et nyt initiativ gældende for vores svømmere som bruger ble/ikke er helt renlige. Kravet bliver gældende til den kommende svømmesæson 2019/2020 (- hvilket vi selvfølgelig støtter fuldt ud op omkring i Solrød Svømmeklub)

Skriv fra Solrød Kommune;

Nyt grønt initiativ fra svømmehallen!
Som grøn institution i kommunen har vi valgt at gå over til et mere miljøvenligt og sikrere alternativ, nemlig Happy Nappy blebukser og svømmebleer, som sikre færre fækale uheld, samt mindsker CO2, da det er genbrugsprodukter.
Dette gælder for alle brugere i Solrød svømmehal og træder i kraft pr. 12. august 2019.

Hos os i Solrød Svømmeklub, kan man købe (i et begrænset udvalg) Happy Nappy buksen via vores shop. Buksen vil herefter blive udleveret af træneren til den kommende svømmegang.