Letøvede I

Dette Letøvede II hold er et mindre hold, med svømmere som har behov for lidt ekstra eller har særlige behov. Derfor kan holdet kun tilmeldes efter aftale med klubben. Hvis man som svømmere er interesseret i dette hold, bedes man sende en mail til klubben.

Holdet er en forsættelse af begynder. Der lægges stor vægt på indlæring af svømmearterne og fortrolighed med det dybe bassin. Der er stadig en del leg, især i begyndelsen. Undervisningen foregår med et minimum af hjælpemidler, undtagen svømmefødder og plade. Det anbefales at bruge svømmebriller.

KRAV: Barnet skal - i det dybe bassin - kunne svømme mindst en halv bane uden brug af hjælpemidler og mindst 25 m crawl eller rygcrawl med svømmefødder og uden brug af kanten. Barnet skal kunne dykke i den lave ende samt være fortrolig med at flyde på ryggen i vandet.

MÅL: Der indlæres primært crawl og rygcrawl. Det endelige mål med holdet er at barnet uden hjælpemidler kan svømme mindst 50 m rygcrawl, 50 m crawl, herunder kendskab til vejrtrækning, foretage hovedspring fra kant og svømme rimelig korrekte butterfly ben med svømmefødder.

Bemærk vi ikke bruger bælter eller vinger
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Letøvede I (speciel hold) | 118
Torsdag 17:15-17:45 Solrød Svømmehal, Store svømmebassin 25 meter