Til bestilling af tøj til konkurrenceafdelingen
Klik her

Seneste nyt

Velkommen til Solrød Svømmeklub

Træffes

Telefon tid tirsdage 19.30-20.30 på tlf. 42 42 92 81

VI HOLDER EFTERÅRSFERIE I UGE 42

det vil sige fra mandag den 18 til og med søndag d. 24. okt

Babysvømning / varmvandsbassin

I det vores varmvandsbassin i øjeblikket er lukket grundet renovation, har vi valgt at sætte tilmelding på vores babyhold på en midlertidig pause. Vi forventer, at bassinet er klar kort tid efter efterårsferien, hvorefter vi igen åbner op for tilmeldingen.

For de svømmere som allerede er tilmeldt, har vi fundet alternative svømmetider/bassin, og forventer derved - som planlagt - at kunne åbne op for jer allerede her inden efterårsferien. Bemærk dog at dette er med en senere opstart end vores andre almen hold .

Skulle bassinet stå færdig tidligere, flyttes undervisningen naturligvis til de tilmeldte tidligere, ligesom vi vil åbne op for tilmeldingen igen.

Opdatering i forhold til varmvandsbassinet;

Varmvandbassinet er endnu ikke klar, men forventes klar primo november. Vi har derfor åbnet op for tilmelding til hold torsdage, mens både tirsdage og søndage er der ventelister. Så snart vi er tilbage i varmvandsbassinet, vil vi fylde vores tirsdage og søndags hold op.

Bemærk at din tilmelding er et medlemskab til Solrød Svømmeklub, og ikke er et bestemt antal træninger. Solrød Svømmeklub tager forbehold for aflysninger og lukning af svømmehallen, der er foranlediget af Solrød kommune´s side. Er Solrød Svømmeklub af en eller anden årsag forhindret i at afholde/gennemføre undervisning/træning, kan svømmeklubben desværre IKKE tilbyde erstatnings træning/undervisning eller refusion af kontingent.

Bemærk at det ikke er tilladt at ikke-badende medlemmer/besøgende at opholde sig i svømmehallen, men at disse er i foyerområdet før/under undervisningen,

Vi vil gerne henstille til, at man først kommer ind i selve svømmehallen tidligst 5 minutter før den aftalte svømmetid. Dette af hensyn til både roen og sikkerheden i hallen

De 5 næstkommende arrangementer