Til bestilling af tøj til konkurrenceafdelingen
Klik her

Seneste nyt

Velkommen til Solrød Svømmeklub

Træffes

Telefon tid tirsdage 19.30-20.30 på tlf. 42 42 92 81

FERIE

Vi holder sommerferie frem til og med den 23. august 2021. Vi træffes sporadisk på mail, mens telefonen holder ferielukket.

Vi kan nu også tilbyde svømning om torsdagen

Er du vores nye trænerkollega til vores kommende sæson?

Vores almen afdeling søger træner som er fyldt 18 år til den kommende sæson, så er du en frisk dreng/pige/mand/kvinde, som har svømmeerfaring (krav at man kan de forskellige stilarter og har erfaring i at svømme) og virkelig godt kan lide at hjælpe og undervise børn, så er du måske lige den vi står og mangler til sæsonstart.

Vi søger både kollega til vores baby svømmehold samt til vores børne-/voksne hold

Arbejdet består i at lære vores svømmer at færdes i og omkring vandet, og delen i de 4 stilarter. Aldersgruppen er ned fra 0 års alderen og op til de voksne, alt efter hvilken svømmeerfaring og alder den enkelte svømmer har. Det er derfor vigtigt for os, at du sætter en ære i at træne og vejlede vores små guldklumps svømmere, ligesom det er vigtigt for os at du har fokus på dit arbejde når du er på arbejde, da denne sportsgren kan blive farlig hvis man ikke er opmærksom.

Vi bidrager gerne med kurser, hvis du ikke allerede har dette.

Du er selv delvis med i planlægningen af hvor meget, hvilke dage og hvilke hold du skal hjælpe på, i de dage vi har undervisning. Vi underviser tirsdag i fra 15.45-22.15, torsdage fra 15.45-22.00 (pause mellem 18.45-19.00), fredag fra 15.45-19.45 og søndag fra 14.45-20.30. Vagtplanen skal selvfølgelig gå op med de andre trænere, og når planen først er lagt, gælder det for hele sæsonen. Et must er at man hjælper hinanden ved sygdom eller andet fravær.

Det er dog vigtigt at du selv dækker så mange af egne vagter som muligt, da vores svømmere som regel knytter sig meget til vores træner/hjælper og de ser op til jer.

Det er vigtigt for os, at du selv sender en ansøgning til os hurtigst muligt, da vi i øjeblikket er så småt i gang med planlægningen af den kommende sæson. I ansøgningen skrives der lidt om hvem du er, hvor gammel du er, hvilke svømmererfaringer du har, og lidt om hvad du ellers laver og har af interesser samt hvorfor netop du gerne vil have en stilling hos os. Ansøgningen behøver ikke at være stillet korrekt op med flotte fotos, men er mere vigtig at det er dine egne ord og beskrivelser der skrives.

Send os din motiverede ansøgning snarest muligt. Ansøgningen fremsendes til solklub@solklub.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig??

Sæsonstart for babysvømning

Vores varmvandsbassin er i øjeblikket lukket ned, og vi ved at Solrød Kommune/SIC arbejder på at få det fixet. Der hersker meget tvivl om hvornår vi kan forvente at komme i vandet, og derfor har vi i den anledning flyttet sæsonstarten til medio september for alle babyhold. Skulle det vise sig at det ikke lukkes at få fixet bassinet inden der, vil vi arbejde på at finde løsninger så vi alligevel kan komme i vandet på den ene eller anden måde. Det bliver så højst tænkelig ikke på de tilmeldte tider, men kan blive på lidt andre forskudte tider eller anden dag, og noget med tilmelding som den vi har haft her i foråret - dette må vi vende tilbage med, hvis det bliver aktuelt. Skulle bassinet står klar tidligere end forventet, starter vi selvfølgelig sæsonen op så hurtigt det er muligt.

Bemærk at din tilmelding er et medlemskab til Solrød Svømmeklub, og ikke er et bestemt antal træninger. Solrød Svømmeklub tager forbehold for aflysninger og lukning af svømmehallen, der er foranlediget af Solrød kommune´s side. Er Solrød Svømmeklub af en eller anden årsag forhindret i at afholde/gennemføre undervisning/træning, kan svømmeklubben desværre IKKE tilbyde erstatnings træning/undervisning eller refusion af kontingent.

Bemærk at det ikke er tilladt at ikke-badende medlemmer/besøgende at opholde sig i svømmehallen, men at disse er i foyerområdet før/under undervisningen,

Vi vil gerne henstille til, at man først kommer ind i selve svømmehallen tidligst 5 minutter før den aftalte svømmetid. Dette af hensyn til både roen og sikkerheden i hallen

De 5 næstkommende arrangementer